יום חמישי, 10 במאי 2012

אז מה שלומכם?


עוגת תפוזים של אמא, עיבוד של 2 מתכונים של סבתא. בעלת עדת מעריצים בכל רחבי הארץ.



וריאציה של עוגת גבינה מהספר של אורנה ואלה, על בסיס בצק עוגיות. פשוטה ונפלאה.

מאפינס טחינה

בראוני עם קרמל וגבינה מהספר השני של קרין גורן, עם שכבת טופי במקום קרמל.
לשיפור כל מצב רוח.

חידון לקוראים: כיצד קוראים לאלו התופינים? רמז: ארץ מולדתם בצרפת הרחוקה.
(סליחה, פשוט באיזשהו שלב רציתי להקיא מרוב התלהבות מהם ברחבי הבלוגיאדה. אבל מה לעשות, הם גם טעימים)

כיכר שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס. מומלץ לסיים בעודה חמה הישר מהתנור, אח"כ זה קצת מתייבש.

בראוניז חתוכים לפרח, לשימוח יולדת טריה.



5 תגובות:

  1. המקרונים אכן יצאו מכל החורים (ואני אפילו לא טעמתי אותם,כן?:) אבל אני מניחה שזה יעבור אוטוטו ויצוץ משהו אחר.
    הכל נראה ט-ע-י-ם אך הצילום הראשון והשני חביבים עליי במיוחד.
    נהייתי רעבה, יאללה ביי.

    השבמחק
  2. הי הי! מקרונים זה נהדר. מי שטעם מקרון טרי ואיכותי, לא יכול ללכת אחורה. הסיבה שיש מהם התלהבות בבלוגיאדה היא בעיקר כי זה אתגר די רציני להכין אותם, ואנשים אוהבים אתגרים. אבל עדיין. גם יפה, גם טעים, מה עוד צריך?

    הבראוניז ועוגות הגבינה מדהימות במיוחד למראה... עכשיו ממש בא לי. אוף.

    השבמחק
  3. מאוד אהבתי את הבראוני עם הקרמל והגבינה.
    טוב שחזרת:)

    השבמחק