יום חמישי, 10 במאי 2012

אז מה שלומכם?


עוגת תפוזים של אמא, עיבוד של 2 מתכונים של סבתא. בעלת עדת מעריצים בכל רחבי הארץ.



וריאציה של עוגת גבינה מהספר של אורנה ואלה, על בסיס בצק עוגיות. פשוטה ונפלאה.

מאפינס טחינה

בראוני עם קרמל וגבינה מהספר השני של קרין גורן, עם שכבת טופי במקום קרמל.
לשיפור כל מצב רוח.

חידון לקוראים: כיצד קוראים לאלו התופינים? רמז: ארץ מולדתם בצרפת הרחוקה.
(סליחה, פשוט באיזשהו שלב רציתי להקיא מרוב התלהבות מהם ברחבי הבלוגיאדה. אבל מה לעשות, הם גם טעימים)

כיכר שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס. מומלץ לסיים בעודה חמה הישר מהתנור, אח"כ זה קצת מתייבש.

בראוניז חתוכים לפרח, לשימוח יולדת טריה.