tag:blogger.com,1999:blog-8188915003352320791.post2673384927355652340..comments2013-10-14T11:02:18.246+03:00Comments on אור נגהות: סאגת טארט השוקולד - חלק ב', ותהיות על צילום אוכלנגה ג.http://www.blogger.com/profile/02267287742564965063noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8188915003352320791.post-518378928085934382013-03-17T09:45:33.663+02:002013-03-17T09:45:33.663+02:00אף פעם לא התחשמק לי להכין פאי שוקולד עד שראיתי את ...אף פעם לא התחשמק לי להכין פאי שוקולד עד שראיתי את שלך...נראה ומצטלם מדהים...לא כבד,עדין..איך נרשמים לפוסטים בבלוג? לא מצאתי אופציה כזו <br />khttps://www.blogger.com/profile/12113162582319494554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8188915003352320791.post-24778175798814578532013-03-17T09:03:47.563+02:002013-03-17T09:03:47.563+02:00אני פשוט מוקסמת! אני פשוט מוקסמת! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8188915003352320791.post-17728433263354966062013-02-18T08:07:59.054+02:002013-02-18T08:07:59.054+02:00הי נגה. הצילומים שלך פשוט מקסימים - מלאי אור וחן :...הי נגה. הצילומים שלך פשוט מקסימים - מלאי אור וחן :) גם אני "נפלתי" בקטע של צילום אוכל, אבל אצלי פחות מדובר בפינצטה ויותר בכמויות של טישו, כי משום מה אני לא מסוגלת להביא צלחת עד לקרש בלי שהדברים יישפכו :) <br />השאלה שמאוד מטרידה אותי היא איך ליצור ולשמר סגנון צילום יחודי בלי ליפול לקלישאות ולמחזר שוב ושוב אבקת סוכר, נייר אפייה מקומט או חומרי גלם פזורים. הלוואי ויכולתי לומר שהצלחתי… אני עדיין מחפשת.<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8188915003352320791.post-31003632046859662192013-02-17T20:34:14.447+02:002013-02-17T20:34:14.447+02:00הי,
קודם כל אני חייבת להחמיא לך על הצילומים היפיפי...הי,<br />קודם כל אני חייבת להחמיא לך על הצילומים היפיפיים והבלוג המקסים. צילום זו אהבה והתמכרות קשה, במיוחד צילום אוכל. המתכון מדהים והצילומים ממש מעוררי תיאבון.טעמים שרואים מכאןhttps://www.blogger.com/profile/05110023889955588204noreply@blogger.com