יום חמישי, 20 בספטמבר 2012

פיננסייה שוקולד






לפעמים יש לי צורך לראות מאפים קטנים נופלים מתוך תבנית שקעים.

ופתאום נחשפת התחתית שלהם. 
אין דומה מרקם התחתית שלהם למרקם הקרום העליון.
והחום של תבנית הסיליקון קצת צורב באצבעות, במקומות שפתאום המגבת לא מכסה.


סיפוק מהיר של בוקר. 
לפעמים יש הזדקקות כזאת.





לחות. 
עשירות. 
נימוחות. 
אלגנטיות.

ובנוסף לכל - גם ניצול ראוי לחלבונים מיותמים.

נפלאים במיוחד לאחר שהות קצרה במקרר

המתכון - באדיבות עוגיו.נט.



שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה. 
שהטוב יהיה מתוק ולא יגיע בדרכים עקלקלות, חמוצות או חריפות רחמנא ליצלן.


2 תגובות:

  1. צילומים יפהפיים - הרגת אותי.
    מאפים קטנים נופלים.. קסם..
    :)

    השבמחק
  2. המאפים נראים מאדדדדדד מיוחדים
    והצילומים מיוחדים לא פחות. לא יודעת להסביר את זה אבל..... כאילו והתמונות מוסיפות נפח ותוכן נוסף למאפים

    השבמחק